Termékek Menü

AURILE- KRÉM INSTANT KÁVÉ

Ár:
3.160 Ft
Cikkszám: 802001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 32

Részletek, pontos termékelírás

AURILE- KRÉM INSTANT "NŐKKEDVENCE" KÁVÉ. Az enyhe ízű és kellemesen gazdag aromájú, kiváló minőségű kávéfajták harmonikus kompozíciója már az első kortytól elvarázsolja az érzékeket. Kifinomultsággal teli csésze, kifejező árnyalatokkal, minden pillanatot kivételessé téve. Ajánljuk hölgyeknek- akár ajándékba, kiváló krémessége, habossága és feledhetetlen zamata miatt! 

Gyönyörű, üvegből készült csomagolásban zárva, liofilizálással* készülnek, amely intenzív ízt és lenyűgöző aromát biztosít számukra.

  • kellemes és tökéletesen kiegyensúlyozott
  • a felületén bársonyos habot képez
  • tökéletes egy délutáni beszélgetéshez a barátok körében

Kiszerelés: 80 gr

* A liofilezés, más néven liofilizálás vagy fagyasztva szárítás tartósításra szolgáló víztelenítés. Az eljárás során először megfagyasztják a víztelenítendő anyagot, majd vákuumot idéznek elő (csökkentik a nyomást), így szakítják ki a vízmolekulákat a jégkristályból. Ha a liofilezett anyagokat meg tudjuk óvni a vízfelvételtől, akkor hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolható éveken keresztül, anélkül, hogy megromlana. Ez annak köszönhető, hogy víz hiányában nem élnek meg rajta mikroorganizmusok, és vízmentes közegben az enzimek sem működnek, amelyek egyébként lebonthatnák az anyagot.

Emellett a liofilezés sokkal kevésbé károsítja a tartósított anyagokat, mint más, magasabb hőmérsékleten végzett vízelvonó módszerek. A fagyasztva szárítás általában nem jár a szárított anyag megkeményedésével vagy zsugorodásával. Az íz- és illatanyagok is változatlanul megmaradnak, ezért használják a módszert előszeretettel élelmiszerek tartósítására is.

Terméktapasztalatod FONTOS számunkra! Köszönjük, ha megosztod velünk!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!