Termékek Menü

Az év színe - 2020- klasszik kék

Az év színe - 2020- klasszik kék 2020-as év tavaszi és nyári smink trend- sky is the limit

2020-as év színévé a PANTONE Intézet a CLASSIC BLUE-t választotta. Az ég színe, a csendet, a nyugalmat, az önbizalmat, a stabilizálásra való igényt szimbolizálja. A szín bizalmat ébreszt, biztonságot, 

kötődést sugároz. Egyúttal a szélesebb perspektívára hívja fel a figyelmet. A sminkben főleg a szemhéjon jelenik meg, de a kiegészítőkkel is nagy teret és szabadságot ad, annak, aki szeretne az év színeivel megjelenni. Az biztos, hogy elegánssá, divatossá és különlegessé teszi a bőrt, a sminket a megjelenést! Használd bátran, kísérletezd ki miben érzed jól magad, mi az ami kiegészít vagy épp megmutat belőled egy rejtett darabot! :-) 

A CLASSIC BLUE- 2020 év színének választott klasszikus kéken kívül az év természetközeli, napsugaras, meleg és bársonyos trendeket is tartogat! A természetesség alap lesz idén, amit nappal élénkebb, sugárzóbb, este/éjszaka pedig homályos, titokzatos színekkel érhetünk el. Az új MIX&MATCH szemhéjfestékekbe, a Colour Intense rúzsokba mindenki megtalálja a számára legideálisabb, az aktuális divat diktálta színeket/árnyalatokat! 

Az ajkak esetében a szezon vezető trendje a víz tükreként ragyogó ajkak. A Lustre Effect hialuronsavas szájfénynek köszönhetően, amely kiváló csillogást ad, a Plump Effect chilis szájfénynek, ami ezernyi apró részecskéjének köszönhetően optikailag növeli meg az ajkakat a legszebb, legcsábítóbb sminkek készíthetőek. 

A szemek kiemelésével a megjelenő év színeivel tökéletes és nagyon divatos smink készíthető! A szemceruzák, szemhéjfestékek intenzív színei és kivételesen tartós formulái teszik nagyon népszerűvé termékeinket, próbáld ki, imádni fogod!

Ha eddig a kék nem szerepelt a sminkszíneid között, most arra kérünk tegyél egy próbát! Nem feltétlenül a divat diktálta megfelelés miatt, hanem, mert ez az év sok mindenben valóban más, sokkal színesebbnek, de mégis elegánsnak, magabiztosnak, könnyednek és nyugodtnak kell lennünk, emellett viszont élvezni az élet minden pillanatát, aminek a smink tetszik, nem tetszik része! Ezáltal tudsz kiemelni, de akár elrejteni is, a fókuszt szabályozni, megmutatni magadat, aki valójában vagy! 

Kékre, bársonyosan csillogósra, homokszínre fel!

Nagyon szép nyarat és égszínkék eget kívánunk!