Termékek Menü

FM GROUP FÉRFI PARFÜMÖK

Az FM FÉRFI PARFÜMÖK között az alábbi módon tudsz keresni:

Klasszikus parfümök: ebben a kategóriában azonos üvegben, azonos mennyiségben kaphatóak illataink! (az üvegen belül a folyadék színe üvegenként más lehet, így ha nem átlátszó a folyadék, ne ijedj meg, annak oka az összetételében rejlik!)

Luxus parfümjeink-kiszerelés alapján vannak külön-külön kategóriában. Az, hogy egy illat az FM döntése szerint melyik kategóriában van, kizárólag egyedi megfontolás, semmilyen másra nem lehet belőle következtetni! A luxus illataink üvegei, és csomagolása révén mindenképpen sokkal kiemelkedőbb, beltartalma mindegyiknél magas minőséget képvisel!

Feromonos parfümök:klasszikus TOP illatainkból kapható, feromonnal készült kiszerelés is, amelyek a csábítást hívatottak megkönnyíteni! (A feromon csak egy kémiai trükk! A csábításhoz Te kellesz, hiszen lényed a benned lévő fűszerektől az, aki! Segíthet, ha magabiztosabb szeretnél lenni, ha úgy érzed valami hiányzik! ) Tegyél egy próbát! Klasszikus illatainkkal megegyező kiszerelésben kaphatóak!

HOT parfümök: EGYEDÜLÁLLÓAN, KIZÁRÓLAG NÁLUNK KAPHATÓAK ILYEN OLAJ TARTALOMMAL ILLATSZEREK. A töménység alapján erősebb, tartósabb illatélmény érhető el, amely kevesebb parfümhasználatot is eredményez! Itt is szempont volt, hogy TOP illatok kerültek be a töményebb verzióba, amiből tudható, hogy keresett és kedvelt illatokról van szó!

Nem tudod melyik parfümöt válaszd? Keresd fel illattáblázatunkat!

MINDEN ILLATUNKAT egyesével teszteljük, így azokról egy egyéni, szubjektív illatleírás születik! Minden esetben a valós és tényleges érzések kerülnek leírásra, amelyek tesztelése igen sok időt vesz igénybe, azok leírása szintén idő! Sokszor látjuk más FM oldalon, hogy egy az egybe lemásolásra kerülnek ezek a leírások! Kérjük a minimális tiszteletet felénk, amely ott kezdődik, hogy nem másolsz az oldalunkról, hanem saját leírásoddal segíted vevőidet!