Termékek Menü

FM PARFÜMSZETTEK/ajándékötletek

KARÁCSONY, születésnap, névnap, évforduló vagy "csak úgy"?!

Ha szeretnél meglepni valakit, de nincs ötleted, itt válogathatsz, összeállításunkkal a LEGKEDVELTEBB TERMÉKEINKKEL KÉSZÍTETTÜNK MEGLEPETÉSCSOMAGOKAT-FÉRFIAKNAK! Különböző parfümös és szépségápolási szettek, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb ajándékot.Ha további ötletre van szükséged, nézd meg ILLATajánlónkat, csillagjegyek szerinti parfümjeink csoportosítását és válassz a születési jegy alapján!

Rendezés:
Nézet:

Lehengerlő arcápoló/ illatcsomag férfiaknak!

10.280 Ft 9.690 Ft

Különleges, igényes ajándékszett tea és kávékedvelőknek, munkatársaknak, üzleti partnereknek

9.720 Ft

Kék és fekete tea együtt kedvezőbben, kiváló és különleges ajándék

4.960 Ft

Ajándékozz csodás illatokat!

Jobb adni, mint kapni - tartja a mondás, de még jobb olyan ajándékot adni, mely egyszerre képvisel értéket és hasznos kellék a mindennapokban. Ilyen ajándéktárgyakból és csomagokból sokfélét találunk, viszont ha valami igazán különlegessel szeretnénk megajándékozni szeretteinket, akkor az illatszer ajándékcsomagok kiváló választást jelenthetnek. Mindennapos megjelenésünk és kisugárzásunk szerves alkotóeleme a parfüm, így ezzel az ajándékkal nem nyúlhatunk mellé.

Lehetőségünk van meglévő komplett csomagok vagy illatszerek választására, illetve ha nem tudjuk, hogy az illető milyen parfümöt szeret, megtehetjük azt is, hogy egy egyszerű ajándékutalvánnyal lepjük meg, így ő választhatja ki a neki tetsző illatokat. Illatszert bármilyen alkalomra vásárolhatunk, névnap, születésnap, karácsony, évforduló, hiszen univerzális ajándékötlet bármilyen alkalomra. Illatszer webáruházunk remek, ráadásul egyszerű megoldást biztosít ehhez!

Vásárolj Te is az FM Group online shopban férfi vagy női parfümöket ajándékba szeretteidnek, barátaidnak vagy bárkinek, akit egy igazán egyedi és lehengerlő illattal szeretnél megajándékozni!

Ajándékozz csodás illatokat!