Termékek Menü
0
   
Itt jársz:: >

FM GROUP-NŐI PARFÜMÖK

ILLATbirodalom NŐKNEK!

Hölgyek részére készült termékeink...
Klasszikus, Feromonos, HOT/INTENSE, Luxus, UTIQUE-extra parfümolajos összetételű- kivitelű egyedülálló illatok, amelyek közül válogathatsz, számos illathoz azonos illatban parfümolajos kiegészítő segít, hogy illatod egész nap, tartósan és harmonikusan érezhető legyen.
Ötletekkel is segítünk, ha ajándékozásról van szó: Szettek, természetesen egymással harmonizáló termékek kerültek egy csomagba... Így a siker garantált.
Jó böngészést, vásárlást és nagyon finom illatokat kívánunk!
 
Válaszd ki a saját illatodat!
Az ideális parfüm kiválasztása nem könnyű feladat. Gondoljunk csak bele, ha egy túl erős illatanyagot választunk, amely mindemellett még orrfacsaró szagot is áraszt, akkor azzal könnyedén visszatetszést válthatunk ki azokban a személyekben, akikkel egy nap folyamán hosszabb időt töltünk el. Ám ha jól választunk, egész nap kellemes társaság lehetünk bárkinek a nap folyamán. Ezért mielőtt meggondolatlanul választunk egy elsőre szimpatikusnak tűnő darabot, érdemes néhány hasznos instrukciót megfogadnunk.
Milyen is a jó parfüm?
Nem szabad elfelejtenünk, hogy az illat, amit viselünk, ugyanúgy árulkodik rólunk, mint a viselt ruhadarabjaink. A körülöttünk lévők ez alapján fogalmazzák meg rólunk az első benyomásokat és véleményeket. Azonban, ha tudatosan választunk, mindezt az előnyünkre fordíthatjuk. Egy gondosan kiválasztott illattal már az első percben megnyerhet magának bárkit.
Érdekesen hangozhat, de amikor parfümöt próbálunk, nem jó, ha egyszerre az összes illatanyagot végig szagoljuk, mivel egy idő után az erőteljes illatok is egybe fognak mosódni. Ha kipróbálunk egy illatot, általában az orrunk eleinte nem érzékeli az összes aromát, ezért érdemes várni néhány percet a következő fújásig, hogy igazán kiteljesedhessen az esszencia.
Ha igazán jó parfümökre vágysz, akkor tekintsd meg parfüm webáruházunk termékeinek széles kínálatát és válogass kedvedre!
Azonnali elérhetőség
Telefon:+36203408911
E-mail: illattenger@gmail.com
Oldalunk mobilbarát
nézettel is rendelkezik!
FM GROUP
Egy jó illat a névnaposnak?

Mai napon köszöntjük Éliás, Illés nevű látogatóinkat, névnapjuk alkalmából!

Holnapi napon Dániel, Daniella napját ünnepeljük!

Miért válassz minket:
  • Tartós illat
  • Kiváló ár/érték arány
  • Harmonikus illatélmény
  • Egyszerű, kockázatmentes vásárlás
  • Hatalmas választék egy helyen
SSL

 

Oldalunk biztonságos böngészést biztosít! Hogy mit is jelent ez? Miért jó Neked, hogy egy ilyen oldalon vagy? Adataid biztonságban vannak....
Secure Socket Layer
Egy nyilvános biztonsági protokoll, melynek segítségével az interneten át biztonságos összeköttetés teremthető a kommunikációban résztvevő szereplők között. Az SSL csak az átviteli csatorna biztonságáról gondoskodik, a felek azonosításáról nem!
Találj meg minket a facebookon!