Termékek Menü

FM NŐI PARFÜMÖK

Az FM NŐI PARFÜMÖK között az alábbi módon tudsz keresni: 

Klasszikus parfümök: ebben a kategóriában azonos üvegben, azonos mennyiségben  kaphatóak illataink! (az üvegen belül a folyadék színe üvegenként más lehet, így ha nem átlátszó a folyadék, ne ijedj meg, annak oka az összetételében rejlik!)

Luxus parfümjeink-kiszerelés alapján vannak külön-külön kategóriában. Az, hogy egy illat az FM döntése szerint melyik kategóriában van, kizárólag egyedi megfontolás, semmilyen másra nem lehet belőle következtetni! A luxus illataink üvegei, és csomagolása révén mindenképpen sokkal kiemelkedőbb, beltartalma mindegyiknél magas minőséget képvisel! Lapozd át aktuális katalógusunkat (kattints a képre)

Feromonos parfümök:klasszikus TOP illatainkból kapható, feromonnal készült kiszerelés is, amelyek a csábítást hívatottak megkönnyíteni! (A feromon csak egy kémiai trükk! A csábításhoz Te kellesz, hiszen lényed a benned lévő fűszerektől az, aki! Segíthet, ha magabiztosabb szeretnél lenni, ha úgy érzed valami hiányzik! ) Tegyél egy próbát! Klasszikus illatainkkal megegyező kiszerelésben kaphatóak!

HOT/INTENSE parfümök: EGYEDÜLÁLLÓAN, KIZÁRÓLAG NÁLUNK KAPHATÓAK ILYEN OLAJ TARTALOMMAL ILLATSZEREK. A töménység alapján erősebb, tartósabb illatélmény érhető el, amely kevesebb parfümhasználatot is eredményez! Itt is szempont volt, hogy TOP illatok kerültek be a töményebb verzióba, amiből tudható, hogy keresett és szeretett illatokról van szó!

"kis"klasszikus parfümök: pár darab, a legjobbak, amik XS méretben és áron, XL illatélménnyel ajándékoznak meg!

UTIQUE parfümjeink között találsz unisex illatokat...egyedülálló élményt nyújt a UTIQUE parfümök értékes olajaiból, kifinomult recetúra alapján készült luxus parfümjeink. A tökéletességre való vágyakozásból, a test-lélek tökéletes harmóniájából alkottuk meg a UTIQUE brendet, amely a szépséget, harmóniát és életerőt tükrözi. Mindenképpen próbáld ki őket, mert valódi illatélmény!

Nem tudod melyik parfümöt válaszd? Keresd fel illattáblázatunkat!