Termékek Menü

A PARFÜM A LÁTHATATLAN NÉVJEGYKÁRTYA!

Az FM NŐI PARFÜMÖK között az alábbi módon tudsz keresni: 

Klasszikus parfümök: ebben a kategóriában azonos üvegben, azonos mennyiségben  kaphatóak illataink! (az üvegen belül a folyadék színe üvegenként más lehet, így ha nem átlátszó a folyadék, ne ijedj meg, annak oka az összetételében rejlik!)

Luxus parfümjeink-kiszerelés alapján vannak külön-külön kategóriában. Az, hogy egy illat az FM döntése szerint melyik kategóriában van, kizárólag egyedi megfontolás, semmilyen másra nem lehet belőle következtetni! A luxus illataink üvegei, és csomagolása révén mindenképpen sokkal kiemelkedőbb, beltartalma mindegyiknél magas minőséget képvisel! Lapozd át aktuális katalógusunkat (kattints a képre)

Feromonos parfümök:klasszikus TOP illatainkból kapható, feromonnal készült kiszerelés is, amelyek a csábítást hívatottak megkönnyíteni! (A feromon csak egy kémiai trükk! A csábításhoz Te kellesz, hiszen lényed a benned lévő fűszerektől az, aki! Segíthet, ha magabiztosabb szeretnél lenni, ha úgy érzed valami hiányzik! ) Tegyél egy próbát! Klasszikus illatainkkal megegyező kiszerelésben kaphatóak!

HOT/INTENSE parfümök: EGYEDÜLÁLLÓAN, KIZÁRÓLAG NÁLUNK KAPHATÓAK ILYEN OLAJ TARTALOMMAL ILLATSZEREK. A töménység alapján erősebb, tartósabb illatélmény érhető el, amely kevesebb parfümhasználatot is eredményez! Itt is szempont volt, hogy TOP illatok kerültek be a töményebb verzióba, amiből tudható, hogy keresett és szeretett illatokról van szó!

"kis"klasszikus parfümök: pár darab, a legjobbak, amik XS méretben és áron, XL illatélménnyel ajándékoznak meg!

UTIQUE parfümjeink között találsz unisex illatokat...egyedülálló élményt nyújt a UTIQUE parfümök értékes olajaiból, kifinomult recetúra alapján készült luxus parfümjeink. A tökéletességre való vágyakozásból, a test-lélek tökéletes harmóniájából alkottuk meg a UTIQUE brendet, amely a szépséget, harmóniát és életerőt tükrözi. Mindenképpen próbáld ki őket, mert valódi illatélmény!

Nem tudod melyik parfümöt válaszd? Keresd fel illattáblázatunkat!

MINDEN ILLATUNKAT egyesével teszteljük, így azokról egy egyéni, szubjektív illatleírás születik! Minden esetben a valós és tényleges érzések kerülnek leírásra, amelyek tesztelése igen sok időt vesz igénybe, azok leírása szintén idő! Sokszor látjuk más FM oldalon, hogy egy az egybe lemásolásra kerülnek ezek a leírások! Kérjük a minimális tiszteletet felénk, amely ott kezdődik, hogy nem másolsz az oldalunkról, hanem saját leírásoddal segíted vevőidet! 

Női parfüm webáruház: ha a legfinomabb illatokat keresed

női parfűm webáruházParfümöt általában úgy vásárolunk, hogy még érezzük, amikor fizetünk, hiszen pár pillanattal korábban szagoltunk bele az üvegbe. Vannak azonban olyanok is, akik ragaszkodnak egy bizonyos illathoz, és mindig ugyanazt vásárolják – női parfüm webáruházunkban egyszerűen megtehetik!

Ha Te is ez utóbbi tábort erősíted, akkor érdemes megtekintened a kínálatunkat, hiszen biztosan megtalálod azt a bizonyos illatot, ami már régóta jellemző rád, de akkor se zárd be az oldalt, ha gyakorta váltogatod a parfümjeidet! Női parfüm webáruházunk számos illattal vár, áraink pedig kedvezőek, így akár többet is kipróbálhatsz, és az illattáblázat segítségével pontosan megtudhatod azt is, hogy mi illik hozzád a leginkább.

Ha Te sem szeretnél rengeteg időt tölteni a boltokban, válaszd az internetes vásárlást és női parfüm webáruházunkat! Kérdésed van az illatokkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Melyik illatot válaszd őszre az FM női parfümök kínálatából?

FM női parfümökŐsszel sokan nem csupán a ruháikat, kiegészítőiket váltják le, hanem a parfümjeiket is. Minden évben más illatok kerülnek előtérbe a különböző évszakokban, egyesek pedig ehhez igazodva szeretnék beszerezni őszre is parfümjüket. Ha Te az FM női parfümöket választanád ősszel, viszont nem tudod, hogy az évszakban melyik termékeinket részesítsd előnyben, segítünk, hogy könnyebben tudj választani.

Idén őszre főként azokat az FM női parfümjeinket ajánljuk, amelyek aromájában domináns szerepet tölt be a jázmin. Édes, bódító, ugyanakkor üde illata garantáltan elűzi a komor hangulatodat, főként egy borongós, esős őszi napon. A jázminos FM női parfümök nem fullasztók, mégis egész nap érezheted magadon a jázmin élénkítő, örömteli illatát.

A választékunkban többféle, jázminos FM női parfümöt is találhatsz. Fedezd fel a kínálatot, és válaszd ki a Neked tetsző illatkombinációt! Ha kérdéseid lennének termékeinkkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!