Termékek Menü

FM GROUP-GOLYÓS DEZODOROK

Tökéletes kiegészítő...tökéletes és harmonikus illatélmény!

Illatosított deo, amely egységben, harmóniában van parfümöddel! Keress a kedvenc illatodhoz kiegészítőt és élvezd a harmonikus illatot egész nap! További kiegészítők a képre kattintva érhetőek el.
Rendezés:
Nézet:

Bármilyen parfümhöz használhatod, illatmentes, UNISEX golyós dezodor!

Alkoholmentes!

2.010 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM33 illatával megegyező illatban!

(033 - DOLCE & GABBANA - Light Blue- szerű illat)a harmonikus illatélmény eléréséhez!

2.010 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM81 illatával megegyező illatban!

(081 - DONNA KARAN - DKNY Be Delicious- szerű illat) a harmonikus illatélmény eléréséhez!

2.010 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM18 illatával megegyező illatban!

(018 - CHANEL - Coco Madmoiselle- szerű illat)a harmonikus illatélmény eléréséhez!

2.010 Ft

Golyós dezodorok használatával mindig friss illatod lesz!

golyós dezodorokA kellemetlen testszag és az izzadás ellen a legtöbbeknek megvan a maguk jól bevált praktikája, kombinációja. Van, aki kompromisszumot köt, és habár nem tetszik neki a golyós dezodorok illata, mégis azokat választja a hatékonyságuk miatt. Sokan egyszerre többféle terméket használnak: egyet a hatásért, egy másikat pedig az illatáért. Neked viszont nem kell többé a hatékonyság és a csodás illat között választanod. A nálunk kapható golyós dezodorok parfümolajos kiegészítői a parfümökéhez hasonló illatot nyújtanak az egész napos üdeség mellett!

Biztosan kerültél már olyan helyzetbe, hogy már csak akkor vetted észre, hogy a golyós dezodor foltot hagyott a kedvenc ruhádon, amikor már távol jártál otthonról, és nem volt időd visszafordulni sem. Ez a mi termékeinkkel nem történhet meg! Hidratálják a hónalj érzékeny bőrét, nem hagynak foltot a ruháidon, és nem tartalmaznak etilalkoholt sem.

Válaszd a magabiztosságot minden helyzetben! Ha kérdésed lenne a golyós dezodorokkal, vagy akár a kiszállítással kapcsolatban, keress minket elérhetőségeink egyikén; szívesen válaszolunk!