Termékek Menü

UTIQUE LUXUS-KRÉMES TERMÉKCSALÁD

Tarts velünk, élvezd a mindennapok luxus birodalmát, a gazdag készítmények, értékes olajok és a legjobb formulák világát. 

UTIQUE LUXUS KRÉMCSALÁD

Hét csodálatos remekmű, ami újdonságként vonult be hozzánk, meghódítva a NŐT, akinek a legjobb minőséget hoztuk el termékeinkkel. A természet kincseiből készült, a legmodernebb technológiával. Hatékonyság, csodálatos kinézet. Kiváló ajándékok, külsejükkel a fürdőszoba kincseivé válnak, díszítik és elvarázsolnak. 

A szépségápolás jövője- EPIGENETIKA

Az epigenetika olyan tudomány, amely a gének aktiválásának szabályozásával kapcsolatos mechanizmusokkal foglalkozik- Ez biológiai folyamatok sorozata, amelyek a gének be és kikapcsolásán alapul a szekvenciájukban való váló változások nélkül. A legjobb példa erre az egypetéjű ikrek- attól függetlenül, hogy azonos genetikai tartalommal rendelkeznek, az élet során a környezeti hatások miatt felvehetnek egyéni tulajdonságokat. Az epigenetikai változásokat befolyásolja a környezet szennyeződése és az életmód (diéta, stressz, fizikai aktivitás). Ezek a tényezők képesek megváltoztatni a fiatalos kinézetért felelős gének kondícióját. Az epigenetikának köszönhetően képesek vagyunk befolyásolni a bőr állapotáért felelős folyamatokat. Kihasználva ezt a tudást, egyedülálló komplexumokat alakítottunk ki: L.C.G.S.MC8.0 valamint L.C.G.S.MC 4.0, amelyek a géneke hatnak, lassítják a bőr öregedési folyamatát.  Ezen felül esztétikai gyógykezelések alternatív megoldásként kidolgoztunk komplexumokat- VOLUMENIC PLUS MC 12.0 és SLIMENUM ULTRA3 MC 16.0.

A különböző termékeknél a fenti komplexumok hatásáról tovább olvashatsz, hogy biztosan megismerd krémeink hatékony működését, hogy még jobban közelebb kerüljön hozzád is a modern, egyedülálló technológiával készült luxus krémcsalád, bőröd mindennapi és tökéletes ápolásáért!

Rendezés:
Nézet:

DÍJNYERTES- Érzéki, misztikus illat...

Luxus kvinteszencia krémes állagban!

56.900 Ft

Kezd a napot ROYAL PERFECTION NAPPALI KRÉMmel

Ragyogó, fiatalos, feszes bőr minden nap! 

 

49.990 Ft

Kezd a napot ROYAL AGE KONTROLL ÉJSZAKAI KRÉMmel

Szépséged legjobb éjjeliőre!

 

49.990 Ft

FM WORLD ERŐSEN FESZESÍTŐ KRÉM-EGÉSZ TESTRE- FIRMING KOMPLEX

Ápolt és egészséges megjelenésű test!

59.990 Ft

FM WORLD- INTENZÍV MELLFESZESÍTŐ (MODELLEZŐ) KRÉM ULTRA FIRMING

Nőiesség- formás, feszes, rugalmas mell- a női test szépségének inspirátora!

39.990 Ft

Szemránckérm- EYE COMPLEXAKTÍV SZEM ALATTI KRÉM

A szem a lélek tükre- figyelj rá!

39.990 Ft

FM WORLD ANTI-AGING EXTRÉM LIFTINGET BIZTOSÍTÓ ARCSZÉRUM-30ml 

Egyedülálló kincs a luxus fiatalító kozmetikumok között

49.990 Ft