Termékek Menü

GOLD REGENESIS KOLLEKCIÓ

KOMPLEX VÉDELEM ÉRETT BŐRRE!

A Gold Regenesis-ről

Ha a bőröd....40 éves kor után az érett bőrnek sokkal több törődésre és ápolásra van szüksége. A korral együtt a bőr szerkezete meggyengül, a lipidtermelés lecsökkenése gyorsabb vízveszteséget eredményez. A bőr elvékonyodik, érzékenyebb lesz a külső hatásokra, vizet veszt. A bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős kollagénszövet csökkenése miatt ráncok és elszíneződések jelennek meg, az árkok elmélyülnek, az arcbőr megereszkedik és újra kell formázni vonalait.

A bőr öregedését nemcsak azok a változások befolyásolják, amelyek a kor hatására következnek be a szervezetben, hanem különösen a menopauza időszakában fellépő hormonális változások, az életmód, az étkezési és ápolási szokások is.

Az érett bőr megfelelő ápolását és az intenzív regenerációt megkönnyítendő alkottuk meg a tiszta aranykolloidot tartalmazó Gold Regenesis luxus termékcsaládot.

Csak a mindent felölelő komplex hatás biztosítja a kívánt eredményt, ezért a termékcsaládban fiatalító nappali krém, fiatalító éjszakai krém és fiatalító szemránckrém is szerepel.

Rendezés:
Nézet:

Aranykolloid - éjszakára és nappalra! 40év feletti hölgyeknek!

18.800 Ft

Aranykolloid - Szövetséges a múló idővel vívott harcban

Fiatalító szemránckrém

8.490 Ft

GOLD REGENESIS-Korund kristályos öregedésgátló arcradír

Érzékeny, száraz, érett bőrre

11.600 Ft

GOLD REGENESIS- CSILLOGÓ TESTOLAJ

Luxus csillogás, luxus ápolás

9.300 Ft

Aranykolloid - Szövetséges a múló idővel vívott harcban

Nappali fiatalító krém

9.490 Ft

Aranykolloid - Szövetséges a múló idővel vívott harcban

Éjszakai fiatalító krém

9.490 Ft