Termékek Menü

FM GROUP SZÉPSÉGÁPOLÁS- HAJÁPOLÁS-HAIRLAB

Az egészséges, lágy és gyönyörűen ragyogó hajért! Professzionális hajápoló termékcsaládunk a HAIRLAB, amely az otthoni környezetben teremt egészséges, igényes, ápolt hajkoronát, fenntartja és megelőzi a hajproblémákat, szerkezetileg erősíti, dúsítja, ápolja és tökéletessé varázsolja...

Gazdag összetétel és tökéletes receptek, amelyek megfelelnek az egyéni igényeknek, és az álom egy nagyszerű hajstílus valósággá válik.

A HAIRLAB luxusvonalat a híres Ganassini Intézetben hozták létre, amely intézet a kozmetikai termékek előállításában, gyógyszerészeti minőségben és pontossággal valósít meg. Ellenőrzött folyamatokkal a tökéletes, az előírásoknak megfelelő módon gyártja a mi termékeinket is, amely biztosíték arra, hogy a hajra, a bőrre mindig csak kiváló, allergiamentes és tápláló anyagok kerüljenek. 

A hajproblémák megelőzésében kulcsfontosságú a megfelelő és legkiválóbb minőségű termékek használata, hiszen sokkal egyszerűbb az egészséges hajbőrt fenntartani, mint a már kialakult problémákat kezelni. A tökéletes alapanyagok és termékeinkre garancia a Ganassini Intézet! 

Minden HAIRLAB termékünk nagyon magas koncentrált formula és tökéletesen kiegészítik egymást a különböző hajtípusokhoz készült termékek. Bátran használhatod őket, egymást segítve alkotnak egységes egészet a luxus hajápolás otthoni használatára. 

Természetes, szép hajat kívánunk mindenkinek! 

Rendezés:
Nézet:

UTAZÓ KISZERELÉSBEN-FM-HAIRLAB AQUA² MASK-száraz hajra

2.990 Ft