Termékek Menü

FM GROUP- AURILE Természetes kávék

A legtöbb természetes kávénál közepes amerikai pörkölést alkalmazunk. A szemeket 210°C-on pörköljük kb. 20 percig, és levegőhűtéssel óvatosan lehűtjük. Világosbarna színét is ekkor nyeri el. Pörkölés után felülete száraz lesz, összetett ízében jól kiegyensúlyozódik az édesség, a kesernyésség és a savasság. Az Aurile Classic-nál városi pörkölést alkalmaztunk: a szemek 30%-át 225°C-on pörköltük, hogy a felületük enyhén olajos legyen, így testesebb, erőteljesebb aromája és intenzívebb ízük legyen.

Az AURILE EXCELLENCE az Etiópia válogatott ültetvényéről származó elsősorban mokka típusú afrikai Arabica legszebb szemeinek egyedi keveréke. A kávészeme, a tengerszint feletti legfeljebb 1800 méteres magasságában található Sidamo öko- régió kávékertjeiben érlelődnek hosszú időn keresztül. A belőlük készült kávé bársonyos, nem keserű, könnyű virágos-boros jellegű. Kiválóan kiemeli a sütemények és desszertek ízét!

AURILE ESPRESSO EXPERIENCE kávénkat a klasszikus presszókávé kedvelői számára alkottuk meg. A keverék alapját Brazilia és Kolumbia hegyvidéki területein művelt fajták adják, de határozott, testes jellegét annak köszönheti, hogy 10%-ban indonéziai olajos Robusta szemeket tartalmaz. A kávé 60%-ban Arabica és 40%-ban Robusta szemeket tartalmaz, az ideális keverék az Aurile Exspresso Experience-t felejthetetlen, erős ízű kávévá teszi. Jól kivehető mogyorós-csokoládés jelleggel és intenzív  enyhén füstös ízzel.

Rendezés:
Nézet: