Termékek Menü

CSOMAGOLÁS- avagy mibe érkezik a megrendelésed!?

CSOMAGOLÁS- avagy mibe érkezik a megrendelésed!?

Környezetvédelem családnyi szinten- webáruházunkba alkalmazva!

Kiemelten figyelünk a környezetbarát csomagolásra, így elképzelhető, hogy a TE csomagod is már egy egyszer használt dobozba érkezik! Biztosíthatunk róla, hogy csak tiszta, normális kinézetű kartonok 

kerülnek újra feladásra. Viszont FONTOSnak tartjuk, hogy a rengeteg papírhulladék egy részét "családnyi" szinten megpróbáljuk újrahasznosítani, ezzel is csökkenteni a szemét mennyiséget! 

A teljesen új csomagolóanyagaink vásárlásánál kiemelten figyelünk rá, hogy csak olyan helyről szerezzük be, ahol szintén külön figyelmet fordítanak erre, így  kizárólag újrahasznosított papírból készült csomagolóanyagokat vásárolunk! 

A termékeink is kartondobozokba érkeznek, de azok nagysága sajnos nem felhasználható a webáruház megrendeléseinek csomagolására- nagyságuk miatt, így azokról egy külön ötlettel varázsolunk új használati tárgyat, ha érdekel, nézd meg az erről készült videónkat: 

VÉDD A KÖRNYEZETED!

HASZNÁLT KARTONDOBOZ, ami nem a szemétbe került, hanem új útra indult!

...egy bónusz, egy AJÁNDÉK- az önzetlen INGYEN REKLÁM! :-) ...mert a termékeit szeretjük, mert tőlük rendelünk mi is, tehát számunkra megbízható!

Az újrafelhasznált dobozon lévő látható matricák, cégnevek, logók még egy plusz utat megtesznek, még több ember látja azokat (is)

   

...lehet egyszer a mi csomagolásunkban érkezik egy idegen csomag hozzánk is!?