Termékek Menü

FM GROUP-ALOE VERA termékcsalád

FM ALOE VERA termékcsalád

Ápolás és enyhülés, a természet zöld csodája segítségével. Ajándékozz nyugalmat, enyhülést a bőrödnek az ALOE erejével!

Mi az Aloe Vera Kollekció?

Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú, így az érzékeny bőrnek
is komplex ápolást nyújtanak. A termékcsalád összes tagjában tanúsítvánnyal rendelkező aloe található, amely értékes bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik. Az Aloe Vera Kollekció termékeinek friss aloe illata a hipoallergén illatkompozíciónak köszönhető. 

Milyen termékek találhatóak a kollekcióban?

Az Aloe Vera Kollekcióban 5 termék található, ezek közül 4 a komplex arcápoláshoz ajánlott: arctisztító hab, peel-off arcpakolás, arctisztító tonik, arcápoló gél-krém, valamint egy testápoló termék – az intim mosakodó emulzió.

Miért olyan értékes az aloe?

Az aloe húsa, amelynek nagy része víz, a bőrre jótékony hatással levő vitaminokat, enzimeket és ásványi anyagokat (kalcium-, króm, réz-, szelén-, magnézium-, mangán-, kálium-, nátrium- és cinkvegyületeket) valamint cukrot és aminosavat tartalmaz, amely javítja a bőr állapotát és egészségesebbé teszi. Az aloét értékes tulajdonságai miatt már évszázadok óta felhasználják.
Több területen is kiváló hatású. Enyhíti és nyugtatja az irritációt. Helyi szinten hat az irritált hámrétegre, csökkenti a pirosasságot, és segíti a szövetek regenerációját, valamint felgyorsítja az új bőrsejtek kialakulását. Ezen kívül hat a szabad gyökök ellen, hidratál és puhítja a bőrt. A bőrnek rugalmasságot nyújt.

Miért van 4 arcápoló termék az Aloe Vera Kollekcióban?

Az Aloe Vera Kollekció arcápoló termékei komplex ápolást nyújtanak az arcbőrnek. Az ideális arcbőrhöz vezető út négy lépését jelentik. Előbb mossuk meg az arcot az arctisztító habbal.
Normál, vegyes típusú vagy zsíros bőr esetén érdemes hetente kétszer alkalmazni a peel-off arcpakolást. Ezután állítsuk vissza a megfelelő pH-értéket a tonikkal, amely tökéletesen eltávolítja a pakolás maradékait. Végül felvisszük az arcápoló gél-krémet – amely aktív hatóanyagokat juttat a bőrbe.
Rendezés:
Nézet:

Intenzív hidratálás 24 órán keresztül!

2.990 Ft

Kényelem és frissesség az intim területeken (is)

2.690 Ft

Állítsd vissza a bőr egyensúlyát, legyen nyugodt és friss a bőröd!

2.690 Ft

Mélyen tisztított és sima bőr-azonnal!

2.690 Ft

ALOE VERA- NAPOZÁS UTÁNI HŰSÍTŐ GÉL

Élvezd a napsugarakat, védd a bőrödet!

5.190 Ft