Barion Pixel

A webáruházban a számodra is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.

Szükséges cookie-k: Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.

Marketing cookie-k: Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a Te érdeklődési körödnek megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. Ezeket a cookie-kat le tudod tiltani, de kár lenne, mert egy csomó jó dologról maradnál le.

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban. Kérjük ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Termékek Menü

AURILE-INTENZÍV ÍZ-INSTANT KÁVÉ

Ár:
4.590 Ft
Egységár: 57,38 Ft/gr
Cikkszám: 802002
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-11-01

Részletek, pontos termékelírás

AURILE- KRÉM INSTANT "FÉRFIAS" KÁVÉ. Ez egy tökéletesen kiválasztott kávéfajtákból összeállított kompozíció, amely érdekes kombinációját hozza létre az expresszivitásnak és aromagazdagságnak. Cselekvésre ösztönöz, miközben intenzív élményeket biztosít. Egy bögre tele fekete, energetizáló esszenciával.
Ajánljuk uraknak- akár ajándékba, kiváló ereje, férfiasan karakteres íze és már a megjelenésében is tükröződő erő miatt!

Gyönyörű, üvegből készült csomagolásban zárva, liofilizálással* készülnek, amely intenzív ízt és lenyűgöző aromát biztosít számukra.

  • a liofilizálási eljárásnak köszönhetően lenyűgöz erős, sokoldalú ízével
  • a mély kávéakcentusok rajongóinak
  • ideális a nap elkezdéséhez.

Kiszerelés: 80 gr

* A liofilezés, más néven liofilizálás vagy fagyasztva szárítás tartósításra szolgáló víztelenítés. Az eljárás során először megfagyasztják a víztelenítendő anyagot, majd vákuumot idéznek elő (csökkentik a nyomást), így szakítják ki a vízmolekulákat a jégkristályból. Ha a liofilezett anyagokat meg tudjuk óvni a vízfelvételtől, akkor hűtés nélkül, szobahőmérsékleten tárolható éveken keresztül, anélkül, hogy megromlana. Ez annak köszönhető, hogy víz hiányában nem élnek meg rajta mikroorganizmusok, és vízmentes közegben az enzimek sem működnek, amelyek egyébként lebonthatnák az anyagot.

Emellett a liofilezés sokkal kevésbé károsítja a tartósított anyagokat, mint más, magasabb hőmérsékleten végzett vízelvonó módszerek. A fagyasztva szárítás általában nem jár a szárított anyag megkeményedésével vagy zsugorodásával. Az íz- és illatanyagok is változatlanul megmaradnak, ezért használják a módszert előszeretettel élelmiszerek tartósítására is.

Terméktapasztalatod FONTOS számunkra! Köszönjük, ha megosztod velünk!

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!