Termékek Menü

FM GROUP- AURILE TEA

A te a rövid története:
A tea hazája Kína, itt alakult ki a teázás szokása. A tea felfedezéséről megszámlálhatatlan legenda kering. Első említése az időszámításunk előtti 12. századból származik. A teafogyasztás azonban a Tang dinasztia (618-907) alatt lett népszerű, ekkor került a tea kereskedelmi forgalomba. Európába egy holland kereskedő hozta először 1610-ben, a 19. században a tea meghódította az egész világot.
A teakészítés művészete:
A tea elkészítése és felszolgálása egy igazi ceremónia. Egy csésze tea nem csak Kínában és Japánban, hanem az egész világon egyet j
elent a kikapcsolódással és az aroma élvezetével. Teakészítésnél nagyon nagy jelentősége van a víznek, amelynek lágynak kell lennie és csak kevés ásványi sót szabad tartalmaznia. A tea ízét a hőmérséklet és az áztatás ideje is befolyásolja, amely nagyban függ a tea típusától. A következő tanácsok alkalmazásával tökéletes teát készíthetsz, amellyel felüdítheted testedet, szellemedet és a lelkedet.
 
A képre kattintva az ÚJ AURILE termékcsaládunk valamennyi darabja kávéink és ÚJDONSÁGAINK - TEÁK, megtekinthetőek!  Megjelent receptes füzetünk, hogy még ínycsiklandozóbb és különlegesebb ízeket hozz ki kávéinkból és teáinkból!  Lapozd át, készítsd el, készíts róla fotót, küld meg nekünk és a következő rendelésedhez ajándékot küldünk cserébe érte! 
 
Rendezés:
Nézet:

JOY Vörös tea

Felszívódó szelént, E-vitamint és értékes flavonoidokat tartalmaz

2.160 Ft

Nagy mennyiségben tartalmaz A- és E-vitamint, valamint polifenolokat.

2.160 Ft

Teafű természetes bergamottolajjal, búzavirág szirmokkal, narancshéjjal és citromillatú mirtusszal.

2.600 Ft

A fekete ribizli aromájával csábító tea az egészségre jótékony hatással lévő polfenolokat tartalmaz!

2.800 Ft