Termékek Menü
0

VALENTIN NAP

Sokan ünneplik, szeretik, sokan nem! Egy biztos, azzal semmi gond nincs, hogy van még egy egy ok arra, hogy meglepjük azt, akit szeretünk! 
Ha Te is figyelsz párodra, ha Neked is fontos, hogy örömet szerezz és tudod, hogy kedvesed szereti a finom ILLATokat, a legjobb helyen jársz egy tökéletes Valentin napi meglepetés megtalálásában! A PARFÜMök önmagában is csábítóak, hiszen az illat révén a másik nem sokkal jobban felfigyel ránk és ezen felül, ha az illat kellemes, harmonikus és passzol egyéniségünkhöz még meg is jegyzi, fel tudja eleveníteni ...és bárhol ismét megérzi- felismeri. Ezek mellett, ha a PARFÜM még FEROMON tartalommal is bír- TELITALÁLAT!
Ha a feromontartalomra nincs szükséged és számodra inkább a tartós parfümélmény a fontos, válassz INTENSE/HOT vagyis töménységben a legmagasabb olajtartalommal készült parfümjeinket! Mind férfi és női változatban a legjobb, a legkedveltebb illatainkból tudsz feromon és HOT verziót is választani! Segítünk, aszerint mit és kinek keresel kattints az alábbiak szerint:
Ahhoz, hogy a választott parfüm időben megérkezzen hozzád, rendelésedet legkésőbb február 06.-ig kell elküldened,az ezután érkezett megrendelések esetében nem tudjuk garantálni a február 14.-i érkezést!
Szerelmes ILLATokkal teli napokat kívánunk! heart