Termékek Menü

Szállítási feltételek/ díjak

Szállítási feltételek
A küldemények kézbesítése, szállítása az MPL/ Magyar Posta / FOXPOST futárszolgálatával történik.
A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza.
Az alábbi tájékoztató alapján tervezhető a szállítás, ha egy termék nincs raktáron, mikor érkezik hozzád:
Feladás után a szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon, illetve minden visszaigazolásban szerepel egy nyomkövető kód, amely alapján bármikor megnézheted merre tart a csomagod.
Szállítási módok: Futárszolgálat által, ÁTVÉTELI PONT (kizárólag Szentendrén, postai költségektől mentesen)
Fizetési módok: Utánvétes fizetés, előreutalás,készpénz (kizárólag átvételi pont esetén)
A csomagot kiszállítja: MPL futárszolgálat, FOXPOST*. A FOXPOST szállításnál kérjük figyelembe venni, hogy utánvétes szállításnál csak bankkártyával van lehetőség fizetni, ott a helyszínen, átvételkor!
Szállítási határidő: Az aktuális szállítási idő szerint, amelyről visszaigazolásunkban minden esetben tájékoztatunk (A megrendeléstől számított 1 héten belül a szállítás mindenképpen megtörténik!)
 
 

CSOMAGOLÁS- avagy mibe érkezik a megrendelésed!?

Kiemelten figyelünk a környezetbarát csomagolásra, így elképzelhető, hogy a TE csomagod is már egy egyszer használt dobozba érkezik! Biztosíthatunk róla, hogy csak tiszta, normális kinézetű kartonok kerülnek újra feladásra. Viszont FONTOSnak tartjuk, hogy a rengeteg papírhulladék egy részét "családnyi" szinten megpróbáljuk újrahasznosítani, ezzel is csökkenteni a szemét mennyiséget! 

A teljesen új csomagolóanyagaink vásárlásánál kiemelten figyelünk rá, hogy csak olyan helyről szerezzük be, ahol szintén külön figyelmet fordítanak erre, így  kizárólag újrahasznosított papírból készült csomagolóanyagokat vásárolunk! 

A termékeink is kartondobozokba érkeznek, de azok nagysága sajnos nem felhasználható a webáruház megrendeléseinek csomagolására- nagyságuk miatt, így azokról egy külön ötlettel varázsolunk új használati tárgyat, ha érdekel, nézd meg az erről készült videónkat: 

 

VÉDD A KÖRNYEZETED!

...és még egy bónusz, egy AJÁNDÉK- az önzetlen INGYEN REKLÁM! :-) ...mert a termékeit szeretjük, mert tőlük rendelünk mi is, tehát számunkra megbízható!

Az újrafelhasznált dobozon lévő látható matricák, cégnevek, logók még egy plusz utat megtesznek, még több ember látja azokat (is)

 

...lehet egyszer a mi csomagolásunkban érkezik egy idegen csomag hozzánk is!?