Termékek Menü

FM GROUP-FM WORLD DISTRIBUTION

Az IllatTenger webáruházban 99,9%-ban FM GROUP/FM WORLD DISTRIBUTION által gyártott termékeket értékesítünk! 

Akik még nem ismerik termékeinket, sokszor teszik fel a kérdést- hogyan lehetséges, hogy ismert, márkás illatok (*Gucci, *Chanel stb) illatait az FM GROUP/FM WORLD DISTRIBUTION ilyen kedvező áron tudja kínálni?!

A titok egyszerű!
A divatházak NEM GYÁRTANAK ILLATOT! Illatot kizárólag PARFÜMOLAJGYÁRTÓ - esetünkben a DROM Fragrances International - cégek gyártanak, a neves divatházak felkérésére!  Így viszont a legfontosabb alkotóelem- maga az ILLAT- nem az ismert divatházak tulajdona, hanem a gyártó cégé! Titkukat, mint a Coca Cola receptúráját féltve őrzik, a divatházak sem tudják a pontos, sok esetben 300-800 összetevőt tartalmazó illat, pontos összetételét!
Emiatt viszont, amennyiben az ILLAT más üvegben, és márkanév nélkül jelenik meg, sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni!
Ezt az üzleti lehetőséget ismerte fel az FM GROUP WORLD/FM WORLD DISTRIBUTION, és tette számtalan ember részére elérhetővé a LUXUST! A PARFÜMÖT!
MITŐL LETT KEDVEZŐBB AZ ÁRA?
  • NINCS DRÁGA CSOMAGOLÁS, DESIGN (hiszen csak az illatra van szükségünk)
  • NINCS DRÁGA REKLÁM és EGYÉB KÖLTSÉG (ami nagy mértékben drágítja magát a terméket, amit a vásárló fizet meg!)
FM KONCEPCIÓ: ismert illatokat tudjon reklám egy egyéb drágító körülménytől mentesen- olyan áron kínálni, amely elérhető azok számára, kiknek nincs lehetősége 10-20.000.-Ft áron PARFÜMÖT vásárolni!
FM MINŐSÉG és EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKJELLEMZŐK:
  • garancia az eredeti, és biztos beltartalomra,
  • tartós illatélmény- köszönhetően, hogy valódi PARFÜM töménységet gyárt Hölgyek részére 20% (PARFÜM) - Uraknak 16% (EAU DE PARFUM) illóolaj tartalmat jelent
  • tökéletes illategyüttes- azonos illatban vagy illatcsaládban megtalálható minden kiegészítő, hogy egységes és kellemes illatélmény alakuljon ki
  • különlegesség, egyedülállóság: FEROMONOS a csábításért felelős PARFÜM  és HOT kivitelű illataink, azoknak akik valóban hosszantartó illatra vágynak!
Ha még nem próbáltad termékeinket, tegyél egy próbát, tetszeni fog! Irány a WEBÁRUHÁZ
Ha TE is szeretnél FM PARFÜMÖKET értékesíteni, ha szeretnél általa pénzt keresni, ajánlatunkat itt tudod átolvasni: Miért éppen az FM Group/FM WORLD DISTRIBUTION céget válasszam?
Ha saját részre, családi felhasználásra szeretnél kedvezőbben termékeinkhez hozzájutni, kérj kedvezménykódot és kényelmesen házhoz viszi az FM részedre a rendelésedet!  Az első lépés: KEDVEZMÉNYKÓD IGÉNYLÉS
Ha önálló vállalkozást szeretnél vagy havi kiegészítő jövedelemre van szükséged...nézd meg ezt a videót:
Az első lépés: KEDVEZMÉNYKÓD IGÉNYLÉS saját részre történő kedvezményes vásárláshoz és/vagy pénzkeresethez!
Nézd meg termékeink PARFÜMOLAJ GYÁRTÓ cégét, honlapját: 
Cégünk hivatalos oldalát itt tudod megnézni:  
Termékeink magyarországi forgalmazója: FM World Distribution spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k., ul. Żmigrodzka 247, 51-129 Wrocław, Polska
* Gucci, Chanel szerű illataink- FM a legjobb választás, ha nem akarsz feleslegesen pénzt kidobni- PARFÜMÖDÉRT!