Termékek Menü

ILLATOS SZELLŐ avagy TESTPERMET a melegebb napokra

ILLATOS SZELLŐ avagy TESTPERMET a melegebb napokra Parfüm helyett a strandra a testpermet a jó választás

Vannak olyan hölgyek, akik nem tudják elviselni az erőteljesebb parfümillatokat és vannak, akik csak a nagy melegben- nyáron nem szeretik. Vannak, akiknek bőven elegendő az ILLATOS TESTPERMET nyújtotta ILLATÉRZET! Hogy mitől különleges, miért ajánljuk, hogy a nyárra legyen nálad is ILLATOS TESTPERMET az az, hogy

  • csomagolása végett könnyű, belefér a strandtáskába- strandra, partira, kirándulásra remek választás (könnyű műanyag csomagolás)
  • a permet az ILLATon felül és szemben a parfümökkel testápoló anyagokat tartalmaz, ami azonnal hidratálja a bőrt
  • kiváló bőrpuhító anyagot tartalmaz, amely a vízben diszpegrált kókuszolaj
  • megfizethető ára miatt a legjobb választás az évszaknak megfelelő ILLATÉLMÉNY eléréséhez

Három csodálatos, népszerű ILLATban került bevezetésre, amelyek a következők: 

  1. A romantika kedvelőinek (FM18- CHANEL - Coco Madmoiselle- szerű PARFÜMmel azonos illatban) Ragyogó és csábító illat, tökéletes választás nyárra. A narancs és a virágillatanó aromák szó szerint megbabonázzák a környezetet, energiát adnak, mosolyt hoznak. Pár perc elteltével a rózsa, jázmin és ylang-ylang virágos érzeteit felváltják a fehér pézsma, a vetiver, a tonka bab és az édes vanília keleti aromái. A citrusfélék gondtalan és érzéki illatának ez a meglepő kombinációja a nyári kaland szimbólumává válik.

  2. Az érzéki illatokat kedvelőknek! (FM20- VIKTOR & ROLF - Flowerbomb- szerű PARFÜMmel azonos illatban) Csábító és érzéki karakterek tökéletes kiegészítői egy romantikus vacsorának vagy esti sétának a tó/tengerparton. Ne tévesszen meg a kompozícióban domináló virágaromák ereje, mert ez a rendkívül magával ragadó illat a valódi benyomások és érzelmek szimfóniája! Az első érzetet az osmanthus játssza, és a fekete tea bergamott kíséretében bontakozik ki. Egy idő után a rózsa, a frézia, a magnólia és az orchidea csatlakozik, hogy együtt alkossanak a pézsma és pacsuli mesteri akkordjaival.

  3. Keleties, misztikus illatokat kedvelőinek! FM372- CREED-Aventus for Her- szerű PARFÜMmel azonos illatban) Kifinomult, klasszikus parfümillat. Kiegyensúlyozott kompozíció, amelyben a chypre hangok összefonódnak a gyümölcsös akkordokkal, mint egy virágzó, gyümölcsöket adó csodálatos kertben!  Nyit egy zöld almával, bergamottal és pacsulival, amelyet egy csipet rózsaszín bors fűszerezett. Idővel a kert szívébe vezet, ahol virágzik a rózsa és a szantálfa, amelynek illata megtöri a megkülönböztetett pézsma aromát. Ennek a lenyűgöző gyümölcsös ILLATérzetnek a szívében lédús őszibarack és savanyú fekete ribizli, liliom, ylang-ylang és borostyán található.