Termékek Menü

Miért használjak FM SMINKterméket?

FONTOS, hogy bőrünkre csak és kizárólag megfelelő minőségű, összetételű anyag, krém, ásványi por vagy festék kerüljön!
A bőr kiválasztórendszere számos káros anyaggal találkozik a nap folyamán, amely a bőrön át a szervezetbe jutva allergiás reakciót, gyulladásokat okoznak! A napi rendszeres (reggeli és esti arctisztítás- smink lemosása) elengedhetetlen a tökéletesen szép és egészséges bőr fenntartásáért, a bőr öregedésének lassítására!
Számos termék kapható, nagyon nehéz megtudni melyik jó a bőrünknek, melyik az, amelyik egy-egy összetételét tekintve allergiás reakciót válthat ki és melyik az, amely a bőrünkkel együtt lélegzik, véd és még az arc szépségét is kiemeli, nem okoz maszk hatást, nem látható, mégis ápolja bőrünket! Az FM GROUP sminktermékei ásványi összetételük révén azt a fajta védelmet biztosítja nap, mint nap bőrünknek, amelyek révén biztosak lehetünk benne, hogy a védelem maximális! 
Számos megoldás közül választhatunk, aszerint milyen a bőrünk, mennyire kell "takarni" bizonyos bőrhibákat, mit szeretnénk kiemelni, mi áll jól nekünk! Összetételét tekintve, színben-állagban és kivitelben....válogass kedvedre, bármelyikre is esik  a választásod, amiben biztos lehetsz, hogy tökéletes-bőrbarát kozmetikumot használsz, így elfelejtheted a pattanásokat, a bőr allergiás reakciókat és tündökölhetsz minden nap!
Néhány terméket kiemelve megtalálsz itt, a cikk alján, Ők lehetnének alaptermékek is egy női sminktáskába, de mivel nem vagyunk egyformák, kellenek az árnyalatok, színek, így természetesen a teljes kollekciót megtalálod a MAKE UP menüpontban, ahol átláthatóan tudsz választani bőrtípusodnak megfelelően. Ha elakadnál, írj vagy hívj, nagyon szívesen segítünk a választásban, tapasztalatainkkal pedig biztosabban tudsz választani!
Miért is használj inkább FM sminket, más kereskedelmi forgalomban kapható make up termékkel szemben?
A hagyományos sminktermékek nagy többsége tartósítószereket, kémiai színezékeket, parabéneket, mesterséges anyagokat is tartalmaznak.Az ásványi anyagokkal, természetes összetevőkkel készült sminktermékek azonosabbak a bőr szerkezetével, ezáltal érhető el természetes hatás, egészségesebb bőr. Az ásványi anyagok, mint például a vas-oxid, cink-oxid, titán-dioxid, talkum- segítségével a smink nem tömíti el a pórusokat viszont hatékonyak a baktériumok elpusztításában, gyulladáscsökkentőek, nyugtató hatásúak, így egy hagyományos sminktermékkel szemben az ásványi make up termékek használata sokkal egészségesebb, ellenállóbb az időjárásnak, esőnek.
A napnak kitett bőr elszenvedi azokat a sérüléseket, amelyek megjelenése számos nő életét keseríti meg....ekcéma, rozácea, fényérzékenység, korai bőröregedés, amelyekkel szemben az ásványi alapozóink, púdereink megfelelő védelmet biztosítanak, a bennük található UV szűrő pedig   további károsodástól menti meg az arcbőrt!
Valamennyi FM SMINK termékünk összetételére és használatára vonatkozóan, megfelel az Európai Unió által kiadott szabályozásnak (1223/2009)
Mosolyogj az FM sminkjeiben! :-)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: SMINK FM GROUP MAKE UP SMINKsuli
blog comments powered by Disqus