Barion Pixel

A webáruházban a számodra is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.

Szükséges cookie-k: Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.

Marketing cookie-k: Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a Te érdeklődési körödnek megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. Ezeket a cookie-kat le tudod tiltani, de kár lenne, mert egy csomó jó dologról maradnál le.

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban. Kérjük ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Termékek Menü
Itt jársz:: > Kezdőlap >

2015.02.19.

2015.02.19.

2015.02.19. Simkest...
2015.02.19. Sminksuli hírek... A farsang jegyében, de természetesen nem harsányan, elegánsan zajlott a tegnapi sminksulink! Csillogós és mintás, kinek milyen tetszik! Legfiatalabb modellünk, akinek semmi szüksége nincs a sminkre- tökéletes arcbőre egyáltalán nem igényli- ennek ellenére a szemfestés hatására még csodálatosabb lett, a megfelelő árnyalás és kiemelés pedig tökéletes, fiatalos megjelenést eredményezett! A modellünknek is nagyon tetszett! Az est hátralévő részében több érett bőrre történő sminkelés is elkészült, látványos és hatásos eredményekkel. Elmondhatatlan nagy a különbség, amikor felkerül egy vékony vonal a szemhéjra, amikor egy alapozó és azt megelőző szilikonalap szinte tökéletesen kiegyenlíti a bőrhibákat, és hatására az arc megfiatalodik! A tükörbenézés utáni rácsodálkozás és mosoly volt Ági sminkesünk fizetsége az estéért, munkájáért. A termékekéről részletesen, összetétel, használat és egyéb apró trükkökről ma is Betti számolt be nekünk. Köszönjük lányok a hétről-hétre történő maximális és információ gazdag felkészülést és lebonyolítást! A következő sminksulira is várunk szeretettel minden érdeklődőt!
 

A következő SMINKsuli időpontja: 2015.03.05 18.00!  TÉGED IS VÁRUNK! Jelentkezz és gyere!

Tartalomhoz tartozó címkék: SMINK
blog comments powered by Disqus