Termékek Menü

FM GROUP- FÉRFI BOROTVÁLKOZÁS/BOROTVAHAB- ARCSZESZ TERMÉKEK

Frissítő kollekció a tökéletes arcápoláshoz

Frissít és tökéletes ápoltságot, illatot biztosít...elmaradhatatlan kellék...Borotvahab, arcszesz, after shave balzsam az érzékeny bőrűeknek.

HOGY SIMÁN MENJEN.. Irritáció, kiálló szőrszálak, valamint szárazság nélkül- gondoskodj a bőrödről borotválkozás közben és utána is. Számos fontos anyag kerül a bőrödre, amivel igényesen és hatékonyan tudod védeni, ápolni, hidratálni arcbőrödet. Ilyen pl, az aloe levelekből készült kivonat, ami hidratál és regenerál - borotvahab tartalmazza! A tápláló mandulatej, ami nagy mennyiségben tartalmaz omega 6,7 és 9 savakat, mélyen hidratál, kellemesen lággyá és simává teszi az arcbőrt- After shave balzsamban van belőle. Pantenol, ami regenerál és allantoin, ami csökkenti az irritációt- After Shave arcszeszben található.

Rendezés:
Nézet:

Parfümolajos kiegészítő az FM52 (052 - HUGO BOSS -  Boss- szerű illat) illatával megegyező illatban!

3.130 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM134 (GIORGIO ARMANI - Aqua Di Gio- szerű illat) illatával megegyező illatban!

3.130 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM52 (HUGO BOSS - Boss- szerű illat) illatával megegyező illatban!

3.130 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM134 (GIORGIO ARMANI - Aqua Di Gio- szerű illat) illatával megegyező illatban!

3.130 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM199 illatával megegyező illatban!

(199 - PACO RABANNE - 1 Million- szerű illat) a harmonikus illatélmény eléréséhez!

3.130 Ft

Parfümolajos kiegészítő az FM199 (PACO RABANNE - 1 Million- szerű illat) illatával megegyező illatban!

3.130 Ft

TOP FÉRFI illatunk az FM134 (FM134- GIORGIO ARMANI - Aqua Di Gio- szerű illat) illatunkkal megegyező illatban!

2.590 Ft

Borotválkozás kellemesen!

Habár nem minden férfi használ parfümöt, az érzékeny arcbőr borotválása az erősebbik nem sajátja. Van, aki szeret foglalkozni vele és a legprofibb eszközöket szenvedéllyel gyűjti hozzá, ám van, akinek igazi borzalmat jelent a borotválkozás.

Ne aggódj, ha az utóbbi csoportba tartozol, mert számodra is van egy jó hírünk: Neked ajánljuk mandulaolaj-, panthenol-, allantoin- és aloe tartalmú borotvahabjainkat, aftershave balzsamjainkat és arcszeszeinket, illetve parfümolajos készítményeinket. A legjobb az egészben, hogy miközben hidratálnak és regenerálnak, FM férfi parfümjeink illatait is magukban rejtik, így duplán jól jársz velük, ezzel együtt pedig kellemessé is válhat számodra a borotválkozás élménye, elkerülve a bőrirritációt és a fájdalmat!

A tökéletes meglepetést keresed apukádnak, barátodnak, testvérednek? Itt egy tökéletes, férfiaknak szóló hasznos ajándék, aminek bárki örülhet! Ajándékozd meg szeretteidet a selymes arcbőr érzésével!

Ha az illatosított termékek mellett a férfi parfümöket is előszeretettel használod, nézd meg FM parfümjeink gazdag kínálatát!