Termékek Menü

2016 SMINKDIVAT

Miklósi Adrienn
2016. 03. 01. 12:20:44

2016 a lágyság, a nőiesség és a természetesség éve smink szempontból! A kifejezetten természetes sminkekkel a nőiesség kifejezhető, viszont nem hangsúlyos, nem hivalkodó, akár hétköznapra, munkába vagy éppen randevúra is ideális választás.

Az idei év -PANTONE által kiválasztott- színei a rózsakvarc és a pasztell kék, amelyek külön külön is bájos színek, együtt viszont különleges, harmonikus és nagyon vidám színek. A sminken felül ruhaszínben, kiegészítőkkel, manikűr... kombinálva is kellemes is divatos! A bátrabbak akár hajszínben is követhetik a divatot! :-)
A sminkre visszatérve a két fő színből kevert kompozícióról elmondható, hogy bársonyossága és megjelenése is méltán lehet népszerű a hölgyek körében. Egy biztos, a smink fontos, ha Neked a pasztell, a lágyabb smink a szimpatikus, meríts ebből a kis összeállításból ihletet, valósítsd meg és élvezd minden vele-benne eltöltött pillanatát.... és tudd, hogy
“A smink csak egy eszköz a szépítésre. De az önbizalom, a különlegesség, és a nőiesség érzése, amit általa kapsz, az egyedülálló."
1.lépés a megszokott és elmaradhatatlan arctisztítás , amelyhez most két terméket ajánlunk. Mindkettő tökéletes tisztítást eredményez, mégis külön -külön is szeretnénk róluk írni, hogy dönteni tudj melyik a Te igényeidnek és arctípusodnak a legjobb választás. Az első a már megszokott Micelláris sminklemosó , amely a legkellemesebb arctisztítást biztosítja és mellette ápolja is a bőrödet! Különösen fontos, hogy naponta kétszer teljesen megtisztítsd a bőrödet, hiszen az egész napos szennyeződések eltávolítása a szép és problémamentes bőr és a legtökéletesebb sminkalap alapfeltétele.Érezhető is, hogy milyen kellemes érzés a megtisztított arcra felvinni egy krémet, alapozót, használd és élvezd az ápoló hatást. A másik lehetőséged a mindennapos arctisztításhoz az ÚJ ALOE termékcsalád ArctIsztító hab ja, amely legfontosabb funkciója a tökéletes bőrtisztítás, a szennyeződések, a faggyúfelesleg és a smink eltávolítása. A kozmetikum praktikus, habképző pumpás adagolóval rendelkezik, amely higiénikus alkalmazást biztosít.Ha fénylő, kicsit zsírosabb a bőröd, olvasd el, hogyan segít ez a termék a te arcbőrödnek is mindig tökéletesnek maradnia.
2.lépés ként, amennyiben arcod bőre megkívánja és egy kis hidratálóért kiált, alkalmazz vékony és könnyen felszívódó, de megfelelő hidratáltságot eredményező arckrémet. Ajánlatunk minden bőrtípusra megfelelő, könnyű állagú és összetételében is hipoallergén, természetes. Az Aloe Vera arcápoló gél-krém  tartalmaz sárgabarack kivonatot, E-vitamint,őszibarack kivonatot és shea vajat, amely egészséges, ránctalan és hidratált bőrt eredményez! A smink előtt a megfelelő krém alkalmazásával bőröd felkészült lesz a sminkre illetve a hidratálás is kellően megfelelő lesz, hogy a smink tökéletesen mutasson, tartósan és szépen fennmaradjon!
3.lépés a megfelelő alapozás, az alap alapja, a szemhéjalapozó, amely fixálva tartja a szemfestéket, tartósan-egész nap. Hiánya esetén szokott előfordulni, hogy a szemfesték elmozdul vagy lefolyik. Használd bátran, nagyon kevés elég egy alkalomra, amelyet egyenletes felvitellel, lehelet vékonyan kell alkalmazni. Ha többet viszel fel belőle a festék becsomósodhat, így valóban kevés elegendő. Ezután a megfelelő arcszínhez és bőrtípushoz legalkalmasabb alapozó krém et válaszd ki, több árnyalatban találsz, illetve a Világosító korrektor-t a szem környékére  az orr két oldalára és a homlokra, a száj körüli területre pöttyözve vigyél fel és finoman oszlasd el.  Ennek hatására a szem környéki sötétebb foltok, karika illetve egyéb foltok eltűnnek és egy jó alapot is biztosít a sminkhez. 4.lépés: a szemöldök megformázása, ápolása és festése. Több terméket is választhatsz igényed, és a szín alapján, sőt tartós szemöldökfestéshez is tudunk ajánlani tetováló filcet , amivel élethű és nagyon szép ívet formázhatsz, garantáltan, tartósan biztosítva a festést. Próbáld ki! Több szemöldökrevalót itt találsz: MEGNÉZEM
5.lépés , a 2016 divatszínnel megegyező kettős szemhéjpúder felvitele, amellyel a legdivatosabb sminket készítheted el. Szabály, a világosabbal kezdve ami az egész szemhéjre kerülhet, majd a sötétebbel a külső szemzugból fordított C betűt formázva árnyékold meg a szemhéj külső harmadát.  A kép segítségedre lesz, de a kezed is hamar megszokja, hogy mennyit és hova kell feltenni a kívánt eredmény eléréséhez.
6.lépés: Folyékony szemhéjtus sal kiemeljük a szemet, amelynek hatására a szem kinyílik, optikailag dúsítja a szempillavonalat. Csodálatosan megváltoztatja az arcot. A tussal rendkívül könnyű dolgozni és apró mozdulatokkal haladva tökéletes vonalat kapunk. A vastagságra és az ívre kell figyelni, melyből az elsőhöz a kép segítséget ad, az ívnél szabály, hogy ne legyen lefelé menő íve, mert szomorúvá teszi az arcot. A felfelé ívelő vonal "cicássá" teszi a tekintetet. Ebben az esetben a kettő között, de egy kicsit mindenképpen felfelé ívet készítsünk, egy picit tovább húzva a szem vonalánál. A felső szemhéjat festjük csak ki a tussal. Az alsó szemhéjra két másik, nagyon impozáns szemfesték kerül. 7.lépés ben  olyan szuper szemceruzákat használunk, amelyekben csillogó kis szemcsék teszik csodálatossá és még a fáradt arcot is üdévé. Kivitelezésében figyeld meg a képet is. Az alsó szemhéj vonala alatt közvetlenül a belső szemzugba kék gyémánt szemceruzát használunk, amelyet a felső szemhéjtussal összehúzunk, egybe fogjuk, majd a külső szemzug vonala alatt szintén a kék színű gyémánt szemceruzát használjuk, és körülbelül a közepéig az írisz vonaláig behúzzuk. A rózsaszín szemceruzával az egész alsó vonalt áthúzzuk, egységessé tesszük a szemfestést. Már most nagyon látványos, látható a csillogó a fényben játszó színek mesés játéka, amelytől a szem teljesen megváltozik, kiemelve, fiatalossá és vidámmá teszi az arcot. A szemceruzáról tudni kell, hogy a szemceruza végén egy kis hegyező van beépítve, amellyel a vonal vastagságát szabályozhatod. Ha vékonyabb vonalra vágysz óvatosan hegyezd meg a ceruzát. Egy másik fontos termék ismertető, hogy rendkívül gyorsan szárad, így pár másodperc elteltével nem igazán lehet változtatni/satírozni vagy törölni. Tartós szemceruzával történő festés hatására, egész napos tökéletes sminket kapsz, amely nem kenődik el, nem folyik le. A 8.lépés nél ennek tudatában gyorsan dolgozz, hogy a szemceruza másik oldalán található beépített szivaccsal a vonalakat egységessé tedd, dolgozd össze kicsit. Az átmenetnél fontos lépés ez, ahol a kétféle szín találkozik, amelyet a festéskor is lehet már alapból összedolgozni, de, ha nem lett tökéletes ezzel a beépített applikátorral könnyedén megteheted.
A 9. egyben befejező lépés a sminkek elmaradhatatlan lépése és kelléke a szempillaspirál használata. Nagyon sokan szeretnének csodálatosan hosszú, egészséges pillákat, viszont sajnos sok Nő nem rendelkezik ehhez megfelelő "alap"-al. A Phenomenal mascara szempillaspirál erre nyújt tökéletes megoldást, mert ápoló hatásaival együtt csodálatos szempillákat eredményez. Folyamatos használatával a benne lévő természetes összetevők hatására egyben a folyamatos táplálását is megoldva a növekedésében is segít, így hamarosan láthatóan szebb, egészségesebb, dúsabb szempillákat fogsz tapasztalni.Érdemes használni minden nap, a hatás önmagáért beszél a végeredmény pedig még dúsabb szempillák, ami minden NŐ álma! :-)
A szempillaspirál használata egyszerű, csupán pár dolgot/szabályt kell betartani, hogy az eredmény szép és harmonikus legyen. A pillák tövééből indulva, gyors, de több mozdulattal kel dolgozni, több rétegben vidd fel a festéket a pillákra. A tövekből induló festés hatására a festék nagy része nem a pilla közepére kerül, így nem nehezíti el, és a tövekhez kerülő kellő mennyiségű festék eredményezheti csak a jó tartást és az egyforma pillavastagságot. A festék felvitelénél is fontos, hogy ne dugdosd vissza folyamatosan a tégelybe a kefét, mert azzal rengeteg levegő kerül az anyagba, amitől az megromolhat. Egyetlen bemártással is kellő mennyiségű festék kerül a kefére, amivel dolgozni tudsz. A festék felvitelekor a kefe mozgatásával (keresztirányban) a pillákat szétválasztva, a közökbe is juttatsz festéket, ezáltal érhető el, hogy a pillák egyformán legyenek befedve, illetve ezzel tudsz a hosszon is kicsit változtatni. Az eredmény magáért beszél. A 2016 év SMINK SZINE MÉLTÁN NYERT, tökéletes és különleges smink alkotható ezen színek felhasználásával. Ha tetszik, ha szeretnéd Te is elkészíteni ezt a sminket az alábbi termékeket használtuk fel hozzá, válaszd ki a számodra szimpatikus terméket/termékeket és használd minden nap, élvezd minden pillanatát! :- ) .
(A képeket eredeti méretben is megnézheted, ha rákattintva jobb egérgombbal a kép megjelenítését választod!)

 

Ment
Tartalomhoz tartozó címkék: SMINK FM GROUP MAKE UP
blog comments powered by Disqus